Diensten

Dubbeldek

Dagelijks vertrek vanuit Nederland en België met groupage zendingen, deelpartijen en compleet ladingen snel en betrouwbaar naar iedere bestemming in Europa of verder.

Dubbel laden is de optimale logistieke oplossing voor transporten. Om voor u als klant een extra te bieden hebben wij afhankelijk van het te vervoeren product een dubbel laadsysteem ontwikkeld voor onze mega trailers.

Door het creëren van een dubbele laadvloer kunnen wij op de kosten van uw transport besparen.

Met behulp van stalen C-rails en uitschuifbare lading beveiligende balken van aluminium kan snel een tweede laadvloer met een maximaal nuttig laadvermogen tot wel 10.000 kg worden gerealiseerd. De extra laag biedt plaats aan 33 euro pallets en verdubbelt daardoor het aantal palletplaatsen. De ladingbalken van aluminium houden het eigen gewicht van de oplegger laag en maken een optimaal laadvermogen mogelijk.

Door het creëren van een dubbele laadvloer kunnen wij op de kosten van uw transport besparen.


ADR

Al onze trucks zijn voorzien van een ADR Equipment. Bij het vervoeren van gevaarlijke stoffen moet er een uitrustingspakket op het voertuig aanwezig zijn. Als met de transport eenheid gevaarlijke stoffen worden vervoerd moet deze uitgerust zijn met twee blusmiddelen; een cabineblusser en ladingblusser.

ISO

Wij zijn trots in het bezit van ISO certificaat. Hiervoor hebben wij jaarlijks een her-certificering van ons managementsysteem.

Satelliet

Via Fleetvisor hebben wij contact met onze chauffeurs en kunnen wij ze op de voet volgen.

NicoMooij transport Copyright 2018 © Webdesign