OVER ONS

Mooij Forwarding & Logistics B.V.

Al vanaf het begin is Mooij Forwarding & Logistics B.V. actief en gespecialiseerd in transporten van en naar Oost-Europa. Voor zowel complete vrachten als groupage en geconditioneerd.
Naam gever Nico Mooij is zelf begonnen in 1986 als chauffeur voor zijn eigen eenmanszaak. In 1990 kwam het kantoor in Polen erbij en 10 jaar later ook een vestiging in Berlijn.
Met deze 3 vestigingen hebben we de ideale 3-hoeksverbinding voor transporten op onze route.

Kwaliteit

Mooij Forwarding & Logistics B.V. wil klanten een constante kwaliteit leveren. Alle transport en warehousing voldoet aan de eisen, wensen en verwachtingen van onze klant. Goederen worden in overeenstemming met gemaakte afspraken opgehaald en afgeleverd. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen!

Betrouwbaar

Een gezonde bedrijfsvoering, lange historie, goed personeelsbeleid met een laag verloop en lange relaties met klanten zorgen ervoor dat uw goederen met de juiste zorg en toewijding worden behandeld. De continuïteit op de lange termijn gewaarborgd.

Flexibel

Door een platte organisatie met vaste mensen op vaste plaatsen zijn wij in staat om snel en slagvaardig te reageren op uw vragen. Goed overleg, flexibiliteit en creativiteit leiden tot de juiste oplossingen.

Kwaliteitsgericht

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en krijgen vanuit onze organisatie de juiste instructies zodat wij uitstekend in staat zijn om uw goederen op de juiste wijze te behandelen. Hierdoor is de kans op manco’s en schades miniem.

NicoMooij transport Copyright 2018 © Webdesign