Webdesign

Het webdesign van je website is een belangrijk aspect van je website. Net zoals de vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van je website. Mitss Webdesign is een full service internet bureau die zich heeft gespecialiseerd in bovenstaande werkzaamheden. Sinds 2015 hebben wij met onze visie meer dan 200 websites gemaakt en in onderhoud (2018)

Wij zijn voortdurend op de hoogte van de laatste trends omtrent webdesign. Wij vinden het belangrijk dat de website van het bedrijf aansluit bij het karakter van het bedrijf. Wij gaan graag in gesprek met jou om erachter te komen of wij wat voor jou kunnen betekenen.

WordPress is een CMS die 25% van alle websites op het internet draaiende houd. Dit is niet voor niks en dit systeem biedt dan ook vele voordelen. Wij zijn specialist in dit systeem en vertellen jou daar graag meer over. Gratis advies nodig? Of gewoon opzoek naar een vakman die het webdesign en de marketing voor jouw website kan doen? Neem dan een kijkje op onze website

Hoger in Google?

Verder is het natuurlijk belangrijk dat je website goed gevonden wordt. Ook al is je website nog zo mooi opgezet, wanneer deze niet gevonden wordt is deze zo goed als waardeloos. Mitss Webdesign kent vele technieken om ervoor te zorgen dat jouw website wel goed vindbaar word. Een van de technieken die ingezet kunnen worden is linkbuilding. Dit is een techniek waarbij korte artikelen, zoals deze, op het internet geplaatst worden. Wanneer Google deze artikelen vind dan zal er een positieve invloed zijn op de web-resultaten. Uiteraard zijn er wel enkele vereisten waar je aan moet voldoen, doe je dit niet dan zal Google dit zien als spammy en zal je er juist voor worden afgestraft. Denk hierbij aan de lengte van de teksten en of de zoekwoorden in de juiste verhouding zijn verwerkt. Ook dient het artikel te linken maar de website die goed moet scoren.

Vrijblijvend contact

Wil je graag hoger in Google scoren? Of ben je juist opzoek naar een (nieuw) webdesign. Neem dan vrijblijvend contact op met Mitss Webdesign. Wij werken door de gehele Benelux en vertellen je graag wat wij voor jou kunnen betekenen.