Forwarding & expeditie, een logische samenwerking

Ons uitgebreide wagenpark biedt een veelzijdigheid aan transport en logistieke oplossingen aan onze klanten. Door onze opgedane kennis, jarenlange ervaring en expertise in de transport sector, ontzorgen wij onze klanten in het complete logistieke proces van de opdracht. Uw transportvraag wordt beoordeeld onder het toeziend oog van relevante kennis en omgezet in transporttechnieken, passende bij uw logistieke vraag. Vaak gebeurd dit in samenwerking met partnerbedrijven, waarbij ieders expertise wordt ingezet.

Mooij forwarding & logistics werkt samen met sub-contractor, 'gespecialiseerde partners', zodat uw vracht de optimale behandeling ontvangt tegen het beste tarief.  De afdeling forwarding & expeditie selecteert voor u de meest gunstige en beste transportoplossing. Wij selecteren onze vervoerderspartners op kwaliteit en veiligheid. Het logistieke proces wordt tot in de puntjes door onze expeditie afdeling voorbereid. Onze kennis vakjargon en een internationaal netwerk dragen hieraan bij.

Het faciliteren van het vervoer, expeditie- en vervoersovereenkomsten, de warehousing, douane en vervoerspapieren is onderliggende aan het voorbereidende proces.

Wilt u meer informatie ontvangen? Stuur ons dan gerust uw specifieke transport opdracht of vraag.

Wij ondersteunen uw vraag op Europees niveau en denken mee over maatwerk transport oplossingen!

Contact

Bel. T +31 485 511722 Offerte aanvraag

Nederland - Milsbeek

Mooij Forwarding &
Logistics B.V.
Ovenberg 29
6596 DP Milsbeek NL

T: +31 485 511722 | MAIL

Duitsland - Werder

Mooij Forwarding &
Logistics GmbH
Am Magna Park 1
14542 Werder DE

T: +49 3327 731 78 10 | MAIL

Polen - Legnica

Mooij Forwarding &
Logistics Sp.z.o.o.
Ul. Pulkownika Karola Myrka 32
59220 Legnica PL

T: +48 768197704 | MAIL

© Nico Mooij forwarding & logistics B.V. 2024