Over Mooij Forwarding & Logistics B.V.

In 1986, begon naamgever Nico Mooij als zijnde chauffeur zijn eigen eenmanszaak. Mooij Forwarding & Logistics B.V. is vanaf dat moment actief en gespecialiseerd in transporten van en naar Oost-Europa. Tegenwoordig rijden de vrachtwagens op meerdere bestemmingen door heel Europa en is het bedrijf uitgebreid met een vestiging in Polen (1990) en later een derde vestiging in Berlijn. Met deze 3 vestigingen hebben we de ideale 3-hoeksverbinding voor wegtransporten door heel Europa. Voor alle typen transporten; groupage, dubbelladingen, complete vrachten en geconditioneerde transport.

Wij willen onze klanten een constante en betrouwbare kwaliteit leveren. De lange historie van ons ISO gecertificeerde transportbedrijf, draagt bij aan voldoende kennis en ervaring. Alle wegtransport en warehousing voldoet aan de eisen, wensen en verwachtingen van onze klant. Goederen worden in overeenstemming met gemaakte afspraken opgehaald en afgeleverd. Belangrijk voor ons is: 'Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen!' Snel & flexibel reageren op uw vraag, staat hierin centraal. Soms vraagt dit om een creatieve oplossing voor uw transportvraag.

De gezonde bedrijfsvoering, een groot wagenpark en lange relaties met onze klanten en partners waarborgen onze continuïteit. Uw goederen worden met de juiste zorg en toewijding behandeld door het ervaren personeel. Onze medewerkers en chauffeurs zijn goed opgeleid en ontvangen de juiste instructies. Daardoor zijn wij in staat uw goederen juist te behandelen en zijn manco’s en schades miniem.

Over ons bedrijf

Nico Mooij vertelt met passie en zorg over de oprichting en de ontwikkelingen in zijn transportbedrijf.

Het ondernemersbloed zat er bij Nico Mooij al vroeg in. In juli 1986 kocht hij een trekker en mocht ritten verzorgen voor het Amerikaanse leger. Elke dag tussen Rotterdam en geheel Duitsland. Al snel kreeg Nico het drukker en werd een tweede trekker gekocht. Eind 1987 voerde hij voor de eerste keer richting Polen. Destijds een bewuste keuze, de meeste vervoerders reden....

Lees meer

Het wagenpark

Wij dragen bij aan een duurzaam transport, door de ontwikkeling van een inventief dubbel laadsysteem.

Ons wagenpark telt 87 truck en 117 trailers. Daarbij tellen wij ca. 45 sub-contractors op. Optimale benutting van de laadruimte door het gebruik van een 'dubbelladers' in onze megatrailers, draagt bij aan het duurzaam vervoeren van uw ladingen. Zo reduceren wij het aantal benodigde vrachten en bespaart onze klant op de kosten. De optimale logistieke oplossing voor transporten. Wij vervoeren voor de automotive branche met de specifieke trailer, maar ook voor uw temperatuur gevoelige producten vindt u in ons een partner door de inzet van de geconditioneerde transportwagen.

Lees meer

ISO certificering

Wij zijn in het trotse bezit van de ISO certificering

Met het ISO certificaat tonen wij onze afnemers, dat wij waarde hechten aan kwaliteit en veiligheid. Ons digitale management systeem voldoet aan de geldende normen en geldende wet- en regelgeving. De certificering wordt jaarlijks gecontroleerd, waardoor wij continuiteit in de verbetering van onze dienstverlening blijven waarborgen.

Lees meer

Werken bij Mooij forwarding & logistics

In verband met uitbreiding, zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers.

Heb jij interesse om te werken in ons gedreven team chauffeurs en logistieke medewerkers. Wij hanteren een goed personeelsbeleid en werken samen aan het ontzorgen voor onze klanten. Wij zoeken ervaren mensen of mensen met een affiniteit voor de transport en de motivatie, een gedegen opleiding te volgen via ons bedrijf.

Vacatures

Bel. T +31 485 511722 Offerte aanvraag

Nederland - Milsbeek

Mooij Forwarding &
Logistics B.V.
Ovenberg 29
6596 DP Milsbeek NL

T: +31 485 511722 | MAIL

Duitsland - Werder

Mooij Forwarding &
Logistics GmbH
Am Magna Park 1
14542 Werder DE

T: +49 3327 731 78 10 | MAIL

Polen - Legnica

Mooij Forwarding &
Logistics Sp.z.o.o.
Ul. Pulkownika Karola Myrka 32
59220 Legnica PL

T: +48 768197704 | MAIL

© Nico Mooij forwarding & logistics B.V. 2024